Oldtimerrit zaterdag 22 juni 2019

 

Traditie getrouw houden wij sinds 2014 een oldtimerrit tijdens de Midzomermarkt in Stellendam.

 

Deze markt wordt normaal gesproken jaarlijks op de voorlaatste zaterdag van de maand juni georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Stellendam.

 

Helaas heeft de Ondernemers Vereniging Stellendam besloten om dit jaar geen Midzomermarkt te houden !

 

             Aangezien de jaarlijkse Oldtimerrit eigenlijk los staat van de Midzomermarkt gaat de jaarlijkse rit gewoon door op                           bovenvermelde datum.

 

Deelname aan de rit is gratis.

 

De rit heeft over het algemeen een lengte van plus/minus 100 km en wordt zoveel mogelijk in colonne verreden en voert u via mooie binnenwegen over het (voormalig) eiland Goeree Overflakkee of één van de naburige eilanden.

 

De startlocatie  is dit jaar aan de Voorstraat in Stellendam, ter hoogte van bakkerij Bleumink en restaurant "Het Wapen van Stellendam", waar de deelnemers tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht worden.

 

Dankzij onze sponsoren, Warme Bakker Bleumink en Restaurant "Het Wapen van Stellendam", worden alle deelnemers verwelkomd met koffie/thee en een overheerlijke tompouce en halverwege de rit voorzien van een heerlijk broodje en een blikje fris.

 

Verder ontvangen alle deelnemers een rally-schildje, die dit jaar beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Autoservice Stellendam, Pampus 12, 3251 ND, Stellendam.

  

Vrijwaringsregels: 

De bestuurder/eigenaar van het deelnemende voertuig heeft een geldige verzekering met minimaal WA en APK (indien van toepassing)

Deelname gebeurt op eigen risico, de organisatie kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor, verkeersboetes - schades en of lichamelijk letsel, in welke vorm danook.

 

Naar inschrijfformulier 22 juni 2019