Oldtimerrit zaterdag 22 juni 2019

 

Traditie getrouw houden wij sinds 2014 een oldtimerrit tijdens de Midzomermarkt in Stellendam.

 

Deze markt wordt jaarlijks op de voorlaatste zaterdag van de maand juni georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Stellendam.

 

Deelname aan de rit is gratis.

 

De rit heeft over het algemeen een lengte van plus/minus 100 km en wordt zoveel mogelijk in colonne verreden en voert u via mooie binnenwegen over het (voormalig) eiland Goeree Overflakkee of één van de naburige eilanden.

 

De startplaats is op het bedrijfsterrein van Van Oostenbrugge Pallets BV aan de Scharrezeeweg 1, 3251 AW Stellendam, waar de deelnemers tussen 9.00 en 9.30 uur verwacht worden.

 

Dankzij onze sponsoren, Warme Bakker Bleumink en Van Oostenbrugge Pallets BV, worden alle deelnemers verwelkomd met koffie/thee en een overheerlijke tompouce en halverwege de rit voorzien van een heerlijk broodje en een blikje fris.

  

Vrijwaringsregels: 

De bestuurder/eigenaar van het deelnemende voertuig heeft een geldige verzekering met minimaal WA en APK (indien van toepassing)

Deelname gebeurt op eigen risico, de organisatie kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor, verkeersboetes - schades en of lichamelijk letsel, in welke vorm danook.

 

Naar inschrijfformulier 22 juni 2019